Over ons achtergrond

Over ons

Een combinatie van betrouwbaarheid, gedrevenheid en professionaliteit

Horeca Interieur Projecten

HIP – Horeca Interieur Projecten – is een combinatie van betrouwbaarheid, gedrevenheid en professionaliteit. De jarenlange ervaring en praktijkkennis in schrijnwerk en interieurinrichting van de zaakvoerder en medewerkers vormt een uitstekende basis om in samenspraak met de opdrachtgever en diverse intervenanten een sterk concept uit te bouwen.

Gegroeid vanuit onze specialiteit ‘horeca inrichting’ hebben wij ons divers weten te profileren. Gaande van privé woningen tot de totaalinrichting van winkels, kantoren, restaurants, brasserieën, frituren, cafés, sporthallen,…  Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gekend interieurbedrijf, gericht op kwaliteit en vakmanschap.
Voor het ontwerp werken wij samen met professioneel gespecialiseerde interieurarchitecten en ontwerpbureaus. Dit in samenspaak en volgens de wensen van de klant.
HIP kan aan de hand van plannen, schetsen en/of foto’s een idee geven van wat mogelijk is. Eveneens kan een ontwerp worden aangebracht door de klant en/of zijn persoonlijke interieurarchitect.

Of het nu gaat over onderhoudswerken aan uw patrimonium, over brandwerende werken, het plaatsen van een maatmeubel of de totaalinrichting van uw project, HIP helpt u graag op een professionele manier. Elke opdracht geniet onze volledige overgave en zorg. Ons team draagt bij tot een succesvolle aanpak.

Over ons afbeelding Over ons extra afbeelding

op zoek naar een interieur naar jouw wensen?

Neem contact met ons op!